Klantenservice

U bevindt zich bij: Klantenservice> Bezorgen

Verzendkosten
Levertijd
Track & Trace
Indien je niet thuis bent
Ander bezorgadres opgeven
PakjeGemak - Afhaalpunt
Verzendkosten

 • Binnen Nederland

  De verzendkosten variëren per product en zijn altijd inzichtelijk door het product in de winkelwagen te plaatsen. Je betaalt één keer verzendkosten ongeacht de hoeveelheid producten die je bestelt.

  Standaard gelden onderstaande verzendkosten binnen Nederland:

  - € 3.95 - Gratis bij bestelling boven de € 50.-

  Bij gepersonaliseerde producten kunnen de verzendkosten afwijken.

 • Buiten Nederland

  De verzendkosten naar België bedragen:

  #SHIPMENT_RATES_BE#

  Bij gepersonaliseerde producten kunnen de verzendkosten afwijken.

  Voor de landen Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittanië, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, en Zweden is € 12,50 verzendkosten van toepassing..

 • Opgesplitste bestelling

  Wanneer je een bestelling plaatst met voorradige en niet-voorradige producten dan kan door ons besloten worden om je bestelling in meerdere zendingen naar je op te sturen. Mochten wij hiertoe besluiten dan dragen wij de extra gemaakte verzendkosten.


Levertijd

 • Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis (directe betaling)
  Indien je jouw aankoopbedrag via een directe betaling betaalt, dan geven wij de bestelling dezelfde dag nog mee aan de vervoerder en heb je jouw bestelling in principe de volgende werkdag in huis. Het kan zijn dat je bestelling er bij de vervoerder langer over doet dan 1 dag. In 98% van de gevallen wordt het echter wel de volgende dag bezorgd. Dit geldt voor elk product, tenzij anders bij het product staat aangegeven op onze website tijdens het bestellen.
   
 • Levertijd bij overboeking (indirecte betaling)
  Gelieve rekening te houden met 1 à 2 werkdagen overboekingstijd indien je jouw aankoopbedrag betaalt met een vooruitbetaling. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail zodra sbcommerce.nl je betaling ontvangt. Je bestelling wordt diezelfde dag nog verstuurd.
   
 • Direct uit eigen voorraad leverbaar
  Bij elk product vind je de actuele voorraadstatus van ons magazijn. Er zijn ook producten die via partnerbedrijven worden verzonden, veelal is de levertijd dan langer. Per product zie je overzichtelijk de levertijd. De levertijd is van toepassing na ontvangst van je betaling.
   
 • Bezorging op zaterdag
  Onze vervoerder (PostNL) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.
   
 • Bezorging is nog niet binnen
  sbcommerce.nl doet er alles aan om je bestelling te verwerken en het zo snel mogelijk bij je af te leveren. De levertijd is afhankelijk van de door jou gekozen betaalwijze. Je kunt inloggen in je acount om de productstatus te bekijken of je kunt kijken bij de track & trace informatie.
   
 • Levertijd afhankelijk van betaalmethode en voorraadstatus
  De door jou bestelde artikelen worden de volgende werkdag geleverd indien je betaalt met een directe betaalmethode (tenzij anders aangegeven is bij het product).
  Hieronder staan de betalingsmogelijkheden:

 

Directe betaling: Voor een snelle levering

iDeal 

Creditcard (Mastercard) 

Creditcard (Visa) 

 

Indirecte betaling: Levering na ontvangst betaling (geen 24 uurs levering)

Overboeking 


Track & Trace

Om de voortgang van je bestelling te controleren krijg je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Hierin staat een track & tracenummer van je bestelling. Je kunt zelf op de website van track&trace jouw bestelling volgen.


Indien je niet thuis bent

Wanneer een pakket niet bij jou of de geadresseerde afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren aangeboden. Als het pakket ook bij de buren niet afgeleverd kan worden, wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. De kans is dus aanwezig dat de bestelling dan een dag later wordt ontvangen door de geadresseerde.

Als de geadresseerde en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan wordt er door de medewerker van PostNL een bericht in je brievenbus achtergelaten. Daarop staat bij welk postkantoor of PostNL Servicepunt jij of de geadresseerde de bestelling kan ophalen. Hiervoor heb je drie weken de tijd. 

Tevens zijn er artikelen die als briefpost worden verzonden, zoals De Nationale Geschenkbon. Deze kunnen ten alle tijde bezorgd worden indien je een brievenbus van normale afmetingen bezit.
 
Meer informatie >>


Ander bezorgadres opgeven

sbcommerce.nl maakt het mogelijk om op elk gewenst adres je bestelde product af te leveren. Je vult namelijk tijdens de bestelling je eigen adres en een gewenst afleveradres in. Via je account op sbcommerce.nl kun je gemakkelijk jouw gegevens wijzigen.


PakjeGemak - Afhaalpunt

Wanneer je weet dat je niet thuis zult te zijn op het moment van bezorgen, is het mogelijk om voor de verzendwijze PakjeGemak te kiezen. Op deze manier kun je zelf kiezen waar je het pakket ophaalt. Je heb de keuze uit ruim 2000 afhaallocaties binnen Nederland. Dat betekent dat er altijd een afhaallocatie bij jou in de buurt zit. 

PakjeGemak werkt als volgt:

 • Je kunt via sbcommerce.nl met de Locatiewijzer een afhaallocatie selecteren.
 • Je bestelling wordt binnen 24 uur bij de afhaallocatie bezorgd. 
 • Vervolgens bepaal je zelf wanneer je het pakket ophaalt.